Bemutatkozás

 A Bosnyák Panzió a Hargita hegység lábánál, csendes környezetben, Székelyudvarhely külvárosában Kadicsfalván található, a városközponttól három kilométerre.
 
 Nevét a városrészt átszelő Bosnyák pataktól kölcsönözte. A rusztikus, csendes környezet, családias hangulat, a házigazdák szívélyes jó kedélye és vendégszeretete, a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét nyújtja.
 A panzió tíz szobával várja pihenni vágyó vendégeit. A csendes és kényelmes szobák internettel, tévével, fürdőszobával vannak felszerelve. 
Ha bármi szükségeltetik a házigazdák boldogan állnak a vendégek rendelkezésére. Igény szerint reggelit, ebédet és estebédet tudunk biztosítani, sajátos helyi ízekkel fűszerezve.
 A panzióhoz egy 80 és egy 30 személyes ebédlő, tágas zárt udvar tartozik, ahol biztonságban parkolhatja autóját. A gyerekek kedvükre játszhatnak a gyepesített kertben, míg a felnőttek grillezhetnek, bográcsozhatnak az erre kialakított részen. A közelben sportlétesítmény, játszótér, teniszpálya, focipálya, élelmiszerbolt található, 300 méterre pedig étterem.
 
 Várjuk pihenni vágyó vendégeinket szeretettel a Bosnyák Panzióba.
 
Bosnyák Panzió © 2024 Minden jog fenntartva Fejlesztő: Maxweb